Google Moj Biznis

Sa Google Moj Biznis nalogom dobijate više od unosa preduzeća u listu. Besplatan profil preduzeća vam omogućava da se lako povezujete sa klijentima u Google pretrazi i na Google mapama.

Istaknite svoj biznis na Google-u

Besplatni profil preduzeća (Google Moj Biznis) je mnogo više od lokalnog unosa u listu i omogućava vam da upravljate prikazivanjem preduzeća u Google pretrazi i na Google mapama.

Nudimo profesionalnu uslugu kreiranja „Google Moj Biznis“ profila vašeg preduzeća na Google-u. Naš tim će za vas kreirati Google nalog i podesiti sve informacije za vaše preduzeće. Takođe nudimo profesionalno vođenje Google Biznis stranice, postavljamo sadržaj na dnevnom nivou umesto vas.

google-moj-biznis-mapa
google-moj-biznis-lokacija

Pitanja i odgovori

My Bussines na Google-u je besplatna alatka koja vam omogućava da promovišete profil i web sajt preduzeća u Google pretrazi i na Google mapama. Pomoću naloga preduzeća na Google-u možete da vidite klijente i povežete se sa njima, postavljate novosti na profil preduzeća i posmatrate kako klijenti stupaju u interakciju sa vašim preduzećem na Google-u.

Besplatni profil preduzeća na Google-u pomaže preduzeću da se prikazuje kada je najvažnije, tj. u trenutku kada klijenti pretražuju vaše preduzeće, odnosno proizvode ili usluge poput vaših u Google pretrazi i na Google mapama. Prijavite se na nalog Mog preduzeća na Google-u da biste ažurirali adresu, broj telefona, veb-sajt, radno vreme itd. i pomogli klijentima da pronađu vaše preduzeće i povežu se sa njim. Redovno ažurirajte profil pomoću novih slika, specijalnih ponuda i promocija da biste klijentima olakšali da vas izaberu.

My Bussines na Google-u vam omogućava da privučete i uključite klijente kada pretražuju vaše preduzeće na Google-u. Profil preduzeća vam obezbeđuje prisustvo u Google pretrazi i na Google mapama, omogućava vam da odgovarate na recenzije, postavljate slike proizvoda ili specijalnih ponuda, kao i da dodajete/menjate detalje preduzeća. Web sajt preduzeća na Google-u vam omogućava da profesionalno predstavite preduzeće onlajn tako što ćete na lep način prikazivati slike i detalje preduzeća. Uvidi vam pokazuju kako možete da optimizujete uključivanje klijenata da biste postigli bolje rezultate. Možete da podstaknete uključivanje stupanjem u interakciju sa klijentima na kartici Klijenti.

Da, besplatna je. U aplikaciji My Bussines na Google-u možete da radite sve što već radite na web nalogu, pa i više od toga. Poboljšane funkcije vam olakšavaju da u pokretu pravite profil preduzeća koji se ističe.

Lako je: Vlasništvo nad većinom preduzeća možete da verifikujete telefonom, SMS-om ili tako što ćete zatražiti i primiti dopisnicu koju će Google poslati na vašu poštansku adresu.

Izrada WordPress Sajtova

WordPress Web Dizajn usluge po sistemu ključ u ruke

WordPress Web Dizajn

Prilagodljiv / Responsive mobile first WordPress web dizajn.

WordPress Teme Elementor

Razvoj unikatnih WordPress tema sa najboljim alatima.

WooCommerce WordPress

Razvoj Internet prodavnica za male i velike biznise.

WordPress SEO optimizacija

Optimizacija WordPress web sajtova, tema i web hostinga.

Održavanje WordPress sajta

Održavanje WordPress platforme, sadržaja i plaginova.

WordPress SSD Hosting

Super brzi SSD web hosting "LiteSpeed Enterprise" za WordPress.

WordPress optimizacija brzine

Optimizacija brzine učitavanja WordPress web sajta .

WordPress sigurnost i zaštita

Da li ste zaštitili svoj web sajt? Ako niste mi znamo kako.

Google Biznis Lokacija

Prezentacija vašeg biznisa na Google Biznis platformi.

Klijenti su i prijatelji

Naši klijenti razmišljaju van ustaljenih okvira i spremni su da pomeraju granice.

google

5.0

google-rating

Hajde da zajedno kreiramo strategije koje stvaraju jedinstven i inovativni digitalni pristup!

Upotreba kolačića (eng. Cookies)

Kao i većina web sajtova, koristimo kolačiće. Omogućavaju nam da Vam pružimo najbolje iskustvo pregleda i pomažu nam da razumemo kako koristite našu web stranicu.